Our clients bought this bungalow with a view to converting it into a family home that made life easy for their wheelchair-bound son.

The project was a total refurbishment with a large extension, new roof covering all over and exterior rendering to hide the aging defective brickwork.

Internally corridors were widened, doors widened or removed and access was created to a lovely back patio and garden.

The kitchen dining area has become the main family room and the lounge with its vaulted ceiling and wood burning stove creates a large yet cosy space for the family to relax together.

Key features include level threshold doors, vaulted ceiling in the lounge, a large roof-light over kitchen flat roof and an exposed flu from a wood burning stove.

The property before conversion

The new front

The rear before conversion

The new rear